Son Bölüm İzle, Full IzLe, Dizi IzLe, Online lzle
  Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)  

Küçük Sırlar 5. Bölüm izle

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Photoshop'ta Animasyon yapımı
07-18-2009, 06:16 AM
Photoshop'ta Animasyon yapımı
Bu işlem Adobe Photoshop'ta degil Adobe Imageready'de yapilacaktir.

1)Istedigimiz resimleri actik (ben 2 resim actim) ve bu resimleri bir sayfa icinde topladik daha sonra Window --> Animation dedik:

[Resim: untitled3lg.jpg]

2)Bu pencere acilacak bu pencerede isaretlemis oldugum butona ne kadar resim actiysaniz o kadar tiklayacaksiniz yani duplicate ediceksiniz:

Ben 2 resim actim ve 2 kere duplicate etdim gordugunuz gibi:

[Resim: untitled29qm.jpg]

3)Ilk kutudaki resme geliyorsunuz ve o resimin yanindaki goz isretiniz kaldiriyorsunuz altaki resimin gorunmesi icin:

[Resim: untitled39gn.jpg]

Gorunum boyle olucak.Isaretledigim her yere dikkat edin

[Resim: untitled49mb.jpg]

4)Bu kezde 2. kutudaki resmimize gelip kaldirdigimiz gos isretini tekrar yerine kouyoruz:

[Resim: untitled50qo.jpg]

Gorunum ve isaretledigim yerlere dikkat:

[Resim: untitled60kn.jpg]

5)Kirmizi ile isaretledigim yer 'Play' butonu. Buraya bastiginizda animasyon olusacak.Sari isaretledigim yerlerdende resmin suresini ayarliayacaksiniz yani hizini:

[Resim: untitled77eu.jpg]

6)En onemli nokta kaydederken Save optimazed as diyeceksiniz:

[Resim: t7040ru.gif]

aLıntıdır..

IstanbuL'in imzası
[Resim: istanbul2jx0.jpg]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Anahtar Kelimeler

Photoshop'ta Animasyon yapımı ,Photoshop'ta Animasyon yapımı türkçe dublaj izle,Photoshop'ta Animasyon yapımı indir,Photoshop'ta Animasyon yapımı yükle,Photoshop'ta Animasyon yapımı download,Photoshop'ta Animasyon yapımı indirmek istiyorum,Photoshop'ta Animasyon yapımı yükle,Photoshop'ta Animasyon yapımı bedava, Photoshop'ta Animasyon yapımı İNDİR,Photoshop'ta Animasyon yapımı YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Photoshop'ta Animasyon yapımı Dvdrip,Photoshop'ta Animasyon yapımı filmi indir

Forum Atla:

recep ivedik 3 full izle kurtlar vadisi filistin full izle çok film hareketler bunlar full izle ay lav yu filmi full izle ||Dabbe 2 filmi full izle | Gelecekten Bir Gün fuLL izle |Cennetimden Bakarken filmi full izle |Kurt Adam filmi full izle  | Arthur Maltazar'ın İntikamı full izle |Kan Arzusu filmi full izle   |Recep ivedik 3 izle | veda filmi izle -  | Kutsal Damacana 2 izle|Metal Fırtına filmi full izle |Denizden Gelen filmi full izle | Yüreğine Sor filmi full izle |Son İstasyon filmi full izle

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm | Adanalı Son Bölüm Full Izle | Ezel Son Bölüm Full Izle | Gönülçelen Son Bölüm İzle | Gönülçelen 1. Bölüm Izle | Unutulmaz Son Bölüm izle | Türk Malı 1. Bölüm izLe

Farmerama Oyna